Home Page

Het InnovatieCentrum

Bij de BNI is er elke week een rondje 60-seconden presentaties; mijn verhaal wordt steeds beter en is elke week anders. Het werkt héél verhelderend - kort genoeg om alleen de kern te kunnen vertellen.

Eén aspect valt op ... De naam waaronder ik werk is Urania Business Development ... dus elke keer uitleggen wat het bedrijf doet. Voor mensen die mij en mijn bedrijf kennen geen probleem, voor nieuwkomers wel. Urania is niet echt een naam voor een Creatieve Consultant. 

Het InnovatieCentrum is een naam uit mijn verleden ... de koppeling tussen die naam en mijn eigen naam is voor veel mensen die mij kennen logisch en voor nieuwkomers is InnovatieCentrum op z'n minst een heldere naam.

Maar eens rustig over nadenken uitproberen.

Soldaat van Oranje

YouTube video

Met de schoonouders naar "Soldaat van Oranje. Werkelijk fantastisch decor.

Een Theater-hangar op vliegveld Valkenburg geeft een geweldige ruimte om mee te spelen. Het publiek zit in het midden op een draaiende schijf en wordt gedraaid naar de  decors daaromheen.

Heel mooi gedaan ...

BNI week

één op één gesprekken

Sinds eind Januari ben ik lid van BNI "de Mug" in Meppel. Nog even afwachten wat het gaat worden ...

Na de vakantie maar een redelijk rustige week gepland. Geen nieuwe trajecten, maar een BNI week: Drie één op één gesprekken, een bezoekje bij de buren - BNI "de Otter" uit Steenwijk en de vaste onbijt bijeenkomst op woensdag.

Alle Mail van de vakantie wegwerken en nieuwe afspraken maken.

Kleinwalsertal

Kleinwalsertal

Cantina Vertical

Een Prachtweek ... 

We zijn er even tussen uit naar het Kleinwalsertal. We zijn hier voor de derde keer; twee de keer wintersport en één keer tussendoor in de zomer. Eigenlijk een beetje te touristisch voor ons, maar door dit tourisme zijn de voorzieningen wel goed ontwikkeld: Goede winterwandelpaden en Loipes.

Deze week was de sneeuw niet overweldigend maar om te wandelen prachtig.

We amuseren ons prima ... 

Stamkroeg aan het eind van de middag is en blijft de Cantina Vertical. Leuke inrichting met hout en strobalen. Huishond Lotte (Deense Dog) blijft indrukwekkend.